Autor
Domian, Ewa Redakcja.
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego.
%n Cz. 1,
%p Ćwiczenia laboratoryjne /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2002.
300
%a 134, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Domian, Ewa
%e Redakcja.
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota
%e Redakcja.